Over Woonplus VvE Beheer

Woonplus VvE Beheer is een zelfstandige beheerorganisatie die is voortgekomen uit woning corporatie Woonplus Schiedam. Wij zijn een kleine organisatie die heel flexibel kan opereren. Daarbij werken we graag zo persoonlijk mogelijk met u samen.
Neem contact op
Vraag een offerte aan

Werken bij ons?

Enthousiast geworden en wil je ook jouw steentje bijdragen?

Actuele vacatures:
Momenteel hebben wij geen vacatures maar je kunt altijd een open sollicitatie sturen.

Maatwerk

In onze persoonlijke samenwerking investeren we veel tijd. Dat vinden we belangrijk. Alleen dan kunnen we samen een prettige relatie opbouwen waarin we heel constructief kunnen zijn. Onze aanpak is altijd professioneel, maar bovenal op maat.

Voordelen

We beschikken over een breed netwerk van serviceverleners waarvan u kunt profiteren. Zo kunt u bijvoorbeeld aantrekkelijke verzekeringspakketten en onderhoudscontracten afsluiten. U bent bij ons verzekerd van een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Wij bieden een totaalpakket

Met een organisatie die helemaal gericht is op VvE-beheer kunnen wij u een totaalpakket bieden waarin alle taken van de beheerder zijn opgenomen. We zijn thuis in bestuurlijke, technische, financiële en administratieve taken. Ons totaalpakket is gericht op VvE's vanaf 25 appartementen.