Onze diensten

Als beheerder van uw VvE nemen wij u veel werk uit handen. De dagelijkse gang van zaken, de uitvoering van vergaderbesluiten, de administratie, de financiën en het technisch beheer: samen met de bestuurder(s) zorgen wij voor een professionele uitvoering daarvan. Met onze kennis en ervaring kunnen wij al deze taken goed uitvoeren.
Neem contact op
Vraag een offerte aan

Onderhoud

Woonplus VvE Beheer actualiseert de aanwezige meerjaren onderhoudsbegroting. Bestaat deze nog niet? Dan kunnen wij deze voor u opstellen. U bent er dan van verzekerd dat alle vormen van onderhoud regelmatig en vakkundig worden beoordeeld.

Actuele kennis

Wet- en regelgeving veranderen voortdurend. Ook technieken en materialen verbeteren in de loop der tijd. Voor een VvE is het belangrijk om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te zijn en gebruik te kunnen maken van actuele kennis. Met Woonplus VvE Beheer als partner in uw VvE hebt u die kennis in huis.

Communicatie

Wij vinden het belangrijk dat u goed inzicht heeft in wat er gebeurt in uw VvE. Wat is bijvoorbeeld de laatste stand van zaken in langlopende dossiers? En wat is uw financiële positie? Daarom heeft u via internet 24 uur per dag toegang tot de actuele administratie. en zorgen wij ervoor dat relevante informatie online te bekijken is. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Kwaliteit

Werk dat uitgevoerd wordt aan het complex waarin u woont, moet goed uitgevoerd worden, tegen een scherpe prijs. Daarvoor kunt u profiteren van ons uitgebreide netwerk van servicebedrijven.